Over mij

Een poos geleden zocht ik naar iets om " uit mijn hoofd te komen", iets wat mijn gedachtes even stil kon zetten. In het verleden vond ik het altijd leuk om met hout bezig te zijn. Even internet in gedoken en ineens had ik mijn " eureka-momentje: "Ik ga houtdraaien!" .

En zoals Pippi Langkous zei, dacht ik ook: " Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan". 

Langzaam maar zeker groeide mijn hobby tot een echte verslaving. Ik zag overal bomen die werden gezaagd, kreeg van de buren stukken hout uit hun voorraad openhaardhout en inspecteerde elk stuk hout die ons houthok ging verlaten.

Mijn plekje in de garage werd al gauw te klein en ik werd " verbannen" naar een eigen container die tot een prachtig werkplaatsje werd omgetoverd.

Nu kan ik mezelf niet meer zonder het houtdraaien voorstellen! Ik vind het geweldig om te experimenteren met de diverse materialen, om de dingen uit te proberen en ben dan ook ontzettend blij en trots als het mij toch lukt om er iets moois van te maken.

En al die mooie dingen konden absoluut niet bestaan zonder de steun van mijn lieve man, die mij onvoorwaardelijk en onvermoeid steunde in mijn ontdekkingsreis naar The wood art shed.